Xafety

Xafety is in 2013 gestart door een toenemende vraag aan interim SHE managers in de markt.

Waar de grootste nadruk in het verleden altijd gelegen heeft op veiligheidskundige specialisten bijvoorbeeld op het gebied van explosieveiligheid, machineveiligheid, proces veiligheid, incidentenonderzoek of gedrag en cultuur.
Ontstaat steeds vaker de behoefte aan iemand die het totaal overzicht behoudt, de hoge prioriteiten oppakt, deze duidelijk aangeeft bij het management, als contactpersoon optreedt voor de overheid en efficiënt kan communiceren binnen het gehele bedrijf.

HSE beleid krijgt een steeds prominentere rol in het bedrijfsleven.
Dit bewustzijn ontstaat door meerdere oorzaken; door incidenten zoals Chemiepack, een management wissel of door audits van klanten. Wat is uw motivatie om met veiligheid aan de slag te gaan?

Daarnaast legt Xafety de kwalitatieve lat hoog. Hier gaat het niet alleen om klanttevredenheid maar ook om de toegevoegde waarde van de oplossing voor de toekomst. Dit is alleen te realiseren door op de hoogte te zijn van alle nieuwe ontwikkelingen en daarom besteden wij veel aandacht aan bijscholing en ontwikkeling en het inzetten van de juiste mensen voor de opdracht.
Zodat er kwalitatief en prijstechnisch een goede oplossing wordt aangeboden.